Loading..

Масаж всього тіла

array(4) { ["service-gallery"]=> string(0) "" ["service-price"]=> string(3) "850" ["service-duration"]=> string(4) "5400" ["service_opt_flds"]=> array(4) { ["service_opt_flds_title_1"]=> string(11) "booking_url" ["service_opt_flds_value_1"]=> string(38) "https://wellstudio.com.ua/appointment/" ["service_opt_flds_title_2"]=> string(0) "" ["service_opt_flds_value_2"]=> string(0) "" } }

Масаж всього тіла

Поглибте відчуття розслаблення та відновлення з нашим професійним Fullbody масажем. Замовте масаж всього тіла, щоб насолоджуватися повністю індивідуалізованою процедурою, яка омолоджує та розслабляє.

Ціна - 850 ₴ Тривалість - 90 хв.
Перейти до бронювання

Опис масажу:

Масаж всього тіла (Fullbody massage) користується популярністю в якості процедури для релаксації, зняття напруги, покращення фізичного самопочуття і загального добробуту. Він також може бути корисним для поліпшення кровообігу, поліпшення рухливості тіла, зменшення болю в м’язах і суглобах, а також для поліпшення сну і розслаблення нервової системи. Зазвичай масаж проводиться кваліфікованими масажистами або терапевтами і може бути адаптованим до індивідуальних потреб клієнта. Тривалість та ступінь натиску можуть регулюватися залежно від ваших уподобань і фізичного стану.

Вам може бути цікаво:

Масаж всього тіла (Fullbody massage) користується популярністю в якості процедури для релаксації, зняття напруги, покращення фізичного самопочуття і загального добробуту. Він також може бути корисним для поліпшення кровообігу, поліпшення рухливості тіла, зменшення болю в м’язах і суглобах, а також для поліпшення сну і розслаблення нервової системи.

Зазвичай масаж проводиться кваліфікованими масажистами або терапевтами і може бути адаптованим до індивідуальних потреб клієнта. Тривалість та ступінь натиску можуть регулюватися залежно від ваших уподобань і фізичного стану.